hur får man kontakt med andra sidan?

Är du intresserad av hur du kan få kontakt med någon på andra sidan? Här kommer lite information som kan hjälpa dig

hur-får-man-kontakt-med-andra-sidan

Som andligt medium spenderar jag de flesta dagarna med en fot i verkligheten och den andra i vad många skulle beteckna “den andra sidan”. Jag förbinder människor med nära och kära som har passerat.

Hur får man kontakt med andra sidan?

Här är några sätt att börja öppna din intuition och överbrygga klyftan mellan det fysiska och det icke fysiska:

Meditation

vad-är-ett-medium

Meditation är den snabbaste vägen för att stärka din intuition som i sin tur gör att du kommer att bli mer öppen för den andra världen. Du kommer att märka hur mycket lättare det är att “få information” efter att du kommit igång med en meditationsrutin. Du behöver inte vara en yogi eller guru för att meditera. Att bara hitta tyst ensamhet genom avsiktlig andning, guidad meditation eller till och med en rörlig meditation som yoga eller vakna i naturen, hjälper till att öppna dina vägar till din intuitiva kommunikation.

Lär dig avslappning och att leva i nuet

livet-efter-detta

Hitta tid att slappna av och njuta av nuvarande ögonblick. När vi är upptagna med våra tankar och kontinuerligt svarar på de fysiska förhållandena, är det svårt för oss att få information. När vi kan sakta ner takten, när vi inte jagar efter saker, är vi mer närvarande, vakna och medvetna. Vi kan då betydligt enklare få till oss information från den andra sidan.

Frigör sorg och tänk på de döda som lyckliga

få kontakt med döda anhöriga

Frigör sorg och missuppfattning om de döda. Från min erfarenhet kring hur man kan få kontakt med döda anhöriga har jag sett att de är dem levande, föryngrade och de uppsöker oss ofta som mer levande än någonsin tidigare.

Vår sorg om hur människor gått bort blockerar ofta vår förmåga att ta emot meddelanden. Det finns många sätt de kan komma att kommunicera med oss ​​om vi kan öppna våra sinnen och erkänna deras eviga själ och vår oändliga koppling. Vi tror ofta att vi måste känna sorg för att hedra dem, men det kan hålla oss blockerade från att känna dem. Genom att känna den eviga kärleken vi delar skapar vi mer utrymme för att vi ska känna deras närvaro.

Var uppmärksam på tecken

Uppmärksamma alla de möjliga tecken du får till dig. Var uppmärksam på dina drömmar, den andra sidan besöker oss ofta på det här sättet, just för att vi är i ett tillstånd av fullständig avkoppling och mottagning. De kan till och med nå oss genom det fysiska. Välj ett tecken för dig och din älskade att dela, kanske en symbol eller ett ord, och uppmärksamma sedan om detta plötsligt kommer till dig, i dröm eller i det vanliga livet. Du kommer bli förvånad över hur de kan nå dig om du öppnar ditt hjärta och har kul med processen.

Att skapa en anslutning till den andra sidan

Att skapa denna anslutning är lättare än du tror. När allt kommer omkring är vi mer själ än någonting annat. Vi tenderar att vara så fokuserade på det fysiska. Det tar bara en liten omdirigering av tanken för att notera de oändliga sätten livet är vävt ihop, de perfekta sätten lösningar ges och de till synes tillfälliga sätten du möter människor vid rätt tidpunkt på.

Har du någon gång funderat över varför saker blivit som de blivit? Att det alltid förefaller ha varit en orsak till de händelser som har ägt rum, även om du inte såg det då?

Så, hur får man kontakt med andra sidan?

Om du är nyfiken på efterlivet, testa att sätta dig på ett bekvämt ställe, slappna av och lyssna till denna guidade meditation av Helena Öhrström

http://www.avalonskolan.se

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *