Hur fungerar numerologi?

hur-fungerar-numerologi

Så, hur fungerar numerologi egentligen?

I enkla termer är numerologi en studie av siffror i ditt liv. Det kan användas för att avslöja information om världen och också varje enskild person.

Om du är bekant med astrologi så är steget till numerologi inte stort; Det är liknande på ett par sätt men använder en annan metod för att få information och insikt: Nummer helt enkelt.

Numerologi är idén om att universum är ett system som en gång brutits ner, vi är kvar med de grundläggande elementen, vilket är siffror. Dessa nummer kan sedan användas för att hjälpa oss att bättre förstå världen och oss själva som individer.

För att få veta mer om din personliga numerologi, se till att du får din gratis läsning! Inga komplicerade matematik krävs. Klicka här för att få en gratis avläsning!

Numerologins historia

hur fungerar numerologi

Hur numerologin uppkom är något av ett mysterium, som många gamla filosofier. Egypten och Babylon är där de tidigaste skriftliga uppgifterna om numerologi sägs vara. Andra bevis på numerologiens historia visar att det användes tusentals år sedan i Rom, Kina, Grekland och Japan.

Modern numerologi krediteras normalt till Pythagoras, som var en grekisk filosof. Även om det inte är känt att han uppfann numerologin, hade han några teorier bakom det, vilket tog siffror till en helt annan nivå. Dessa teorier är nu orsaken till att Pythagoras har krediterat som en av numerologins skapare.

Den person som faktiskt kom fram med namnet “Numerologi” och även fått erkännande och medvetenhet om det i nutida tider är Dr. Julian Stenton. Det finns inte mycket annat känt om hur umerologin skapades. Vetenskapen har dock blivit ganska populärt i dagens samhälle och används av väldigt många.

Hur fungerar Numerologi?

Eftersom tanken bakom Numerologi är att kosmos och ditt liv påverkas av ditt födelsedatum, använder du denna faktor för att hitta ditt livsnummer. Ditt livsnummer är ett nummer som beskriver dina egenskaper och personlighet och vem du är. Det visar också eventuella möjligheter eller utmaningar som du kan möta, liksom eventuella lärdomar som du kan behöva lära dig under vägen.

Varje livsnummer har en unik mening och bör vara reflekterande av vem du är. För att ta reda på ditt livsnummer använder du din födelsedag och lägger till varje nummer. Till exempel, 4 april 1992, skulle vara 4 + 4 = 8. (1 + 9 + 9 + 2 = 21, 2 + 1 = 3) Då är 8 + 3 = 11. 11 ditt livsplannummer. Numret 11 är också ett masternummer, vilket är 22. Ett masternummer är ett tal med kraftfulla betydelser.

När du har ditt livsnummer kan du sedan se vad det står om dig och ditt liv.

Här kan du lära dig mer om hur man räknar ut livsnummer

Låter detta väldigt krångligt?  Det är enklare än du tror … Använd den här numerologieräknaren och få en omedelbar rapport! Klicka här nu)

Nedan är ett exempel på ett av numerologins livsvägsnummer

Numerologi 9 kärlek

numerologi-9-kärlek

Din sällsynta känslighet gör dig extremt mottaglig för människor och känslig för atmosfärens, musikens och naturens ljud, färger, olika personligheter. Alla dessa saker utvecklar din insikt och väcker intresset för kärnan i saker som är dolda från de oerfarna blickarna och särskilt till de så kallade esoteriska, ockulta vetenskaperna. Folk med numerologi 9 är mycket lockade av mystik och känner ett oemotståndligt behov av att gå in i denna hemliga kunskap och att själv kontrollera om det finns något värdefullt eller inte. Du har också den extra sensoriska uppfattningen och kan göra bioenergi och andra saker mycket bra.

Numerologi 9 – Du dras till mystik, kärlek och andra esoteriska konster

Fri rörelsefrihet – är din största dröm. Mängder av egendom eller rikedom hindrar bara din utveckling, så du måste förstå att det kommer en tid när det är bäst att sluta söka materiell rikedom.  Du måste vara dig själv och tro att du kommer att hitta lycka som endast är avsedd för dig.

numerologi 9 indikerar att kärleken är så viktig för dig att du samtidigt kan älska flera människor och njuta av kärlekens glädje i alla nyanser och färger. Den romantiska eviga kärleken – är inte ditt öde. Dyk in i en extas, dyk sedan in i sorg och multiplicera erfarenheten, hitta den nya kärleken. Och först då hittar du en fullständig tillfredsställelse i ditt liv.

Omsorg för andra och möjligheten att hjälpa någon annan är viktigt för dig . När du minst förväntar dig det kommer frukterna av din vänlighet att visas och du kommer att bli belönad.

Numerologi 9 – Så blir din framtid

Du kommer alltid att locka uppmärksamhet, – ditt liv kommer att vara fullt av händelser. Ödet för en person med numerologi 9 är summan av ödet, bestämt av alla andra nummer. Och så har du alla de positiva och negativa egenskaperna hos de andra siffrorna, vilket gör att du är extremt kraftfull figur i varje bemärkelse av detta ord.

Naturliga yrken och karriärer för numerologi 9 är aktiviteter som hjälper människor eller samlar dem om de har olika perspektiv eller bakgrunder, såsom altruistiskt eller filantropiskt arbete, osjälvisk service, social välfärd, konst, offentlig service, ministerium, läkare, sjuksköterska, veterinär, någon annan hjälpande professionell, musiker, konstnär, utländsk tjänst, utbildare, rådgivare, ambassadör eller annat arbete som involverar långdistanskommunikation, publicering, sändning.

Hoppas att du har fått hyfsad koll på hur numerologi fungerar. Läs gärna våra andra artiklar inom ämnet

Horoskop idag kärlek

Att läsa numerologi 9 är detsamma som att ta reda på vad ditt horoskåp säger om blivande kärlek. Det är fantastiskt att se hur extremt bra numerologin stämmer. Den kan beskriva tidigare relationer samt förutspå hur ditt kärleksliv kommer att se ut i framtiden. Så om du söker efter horoskop idag kärlek så bör du definitivt få en gratis rapport om din kommande romans här

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *