Stjärntecken Engelska – Alla Stjärntecken På Engelska

Här hittar du vad alla stjärntecken heter på engelska

stjärntecken-engelska

Det finns 12 stjärntecken, och varje tecken har sina egna styrkor och svagheter, egna egenskaper, önskningar och attityd gentemot livet och människorna. Genom att analysera projiceringen av planeternas position, solen och månen på ekliptiken vid födelsetidpunkten. Astrologi kan ge oss en glimt av en persons grundläggande egenskaper, preferenser, brister och rädslor.

Var och en av de 12 stjärntecknen hör till ett av de fyra elementen – luft, eld, vatten och jord. Dessa element utgör en viktig typ av energi som verkar i var och en av oss. Astrologin syftar till att hjälpa oss att fokusera dessa energier på de positiva aspekterna och för att få en bättre förståelse för vår potential och våra positiva egenskaper och hantera negativa.

Dessa fyra element hjälper till att beskriva de unika personlighetstyperna som hör samman med astrologiska tecken. De fyra stjärnelementen har djupt inflytande på grundläggande karaktärsdrag, känslor, beteende och tänkande.

Här kommer därför stjärntecken på engelska stjärntecken engelska

Vattumannen = Aquarius

Fiskarna = Pisces 

Väduren = Aries

Oxen = Taurus

Tvillingarna = Gemini

Kräftan = Cancer

Lejonet = Leo

Ljungfrun = Virgo

Vågen = Libra

Skorpionen = Scorpio

Skytten = Sagittarius

Stenbocken = Capricorn

stjärntecken-engelska

stjärntecken engelska

VATTENTECKEN

Vattentecken är exceptionellt känslomässiga personer. De är mycket intuitiva och de kan vara lika mystiska som havet själv. Vattentecken älskar djupa samtal och intimitet. De gör sällan något öppet och är alltid där för att stödja sina nära och kära. Vattentecknen är: Cancer, Skorpion och Fiskar.

ELDTECKEN

Eldtecken tenderar att vara passionerade, dynamiska och temperamentsfulla. De blir arg snabbt, men de förlåter också lätt. De är äventyrare med enorm energi. De är fysiskt mycket starka och är en inspirationskälla för andra. Eldtecken är intelligenta, självmedvetna, kreativa och idealistiska människor, alltid redo för handling. Eldtecknen är: Vädur, Lejen och Skytten.

JORDTECKEN

Jordtecken är “jordade” och de som leder oss till jorden. De är mest konservativa och realistiska, men de kan också vara väldigt känslomässiga. De är kopplade till vår materiella verklighet och kan omvandlas till materiella varor. De är praktiska, lojala och stabila och de håller fast vid sina medmänniskor genom hårda tider. Jordtecknen är: Oxen, Jungfrun och Stenbocken.

LUFTTECKEN

Lufttecken är rationella, sociala och älskar kommunikation och relationer med andra människor. De är tänkare, vänliga, intellektuella, kommunikativa och analytiska. De älskar filosofiska diskussioner, sociala möten och bra böcker. De tycker om att ge råd, men de kan också vara mycket ytliga. Lufttecknen är: Tvillingarna, Vågen och Vattumannen.

 

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *